Наймодніші рукавички осінь-зима 2021/2022

Ми вже розповідали вам про найбажаніші светри цього сезону, актуальні чоботи й позачасові пальта, показували теплі шапки й шарфи — можна сказати, що капсульний гардероб на холодний період уже складено. Однак бракує однієї маленької деталі — модних рукавичок. Цього сезону осінь-зима 2021/2020 дизайнери пропонують такі типи рукавичок, від яких неможливо відмовитися. У центрі уваги опинилися: класичні короткі рукавички, подовжені моделі, які ще називають оперними й пухнасті рукавиці. Vogue.ua зібрав наймодніші рукавички цього сезону і показав, як їх стилізувати в повсякденному житті.

Короткі шкіряні

Чорні шкіряні рукавички — така сама базова річ, як біла бавовняна футболка, сорочка, що ідеально сидить на фігурі, або пошитий на замовлення брючний костюм. За правильного вибору й належного догляду шкіряні рукавички можуть слугувати вам вірою й правдою багато років. Цієї осені сучасне прочитання класичних рукавичок показали Prada — бренд прикрасив шкіряний чорний аксесуар невеликою об’ємною кишенею, що раніше з’явилася на черевиках, сумках і ременях бренду. Тим часом Valentino декорували рукавички своїми фірмовими шипами, а Jil Sander додали кольору до своєї мінімалістичної колекції у вигляді лимонних шкіряних рукавичок.

Оперні рукавички

Серед модних аксесуарів цього сезону оперні рукавички заслуговують на окрему увагу. Це не тільки елегантний аксесуар, що відсилає до шарму 1920-х, а й стильний елемент як повсякденного, так і вечірнього образу. Глянцеві або матові, у класичному чорному або пастельних відтінках, з принтами, монограмами або в монохромному стилі — усі типи високих рукавичок належать до модних трендів цієї осені. Поєднувати гламурні високі рукавички можна з коктейльними сукнями або вечірніми штанами й топом, як це роблять David Koma і Prabal Gurung. Тим часом Versace пропонують обіграти чорний повсякденний образ за допомогою ефектної пари рукавичок, прикрашеної новою монограмою бренду.